Despre noi

CINE SUNTEM SI CU CE NE OCUPAM

ROMASIG este primul broker de asigurari din Oltenia autorizat de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si al saselea din tara inregistrat sub numarul RBK-006. Suntem prezenti in domeniul asigurarilor de 23 ani, timp in care am incheiat parteneriate cu cele mai importante societati de asigurare pentru a va putea oferi dumneavoastra cele mai bune oferte la asigurarile RCA, locuinte, CASCO, viata, sanatate, CMR, malpraxis.

ROMASIG Broker de Asigurare negocieaza in numele clientilor, cu societatile de asigurare cele mai bune conditii pentru solutiile stabilite de comun acord in faza de analiza. Obtinem cele mai bune oferte, punand in concurenta societatile de asigurare si uzand de experienta profesionala si de portofoliul de asigurari pe care il gestionam. Depunem eforturi semnificative pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de cele mai bune tarife in situatia in care "RCA ieftin" trebuie sa defineasca cel mai ieftin RCA online de pe piata.

ROMASIG Broker de Asigurare S.R.L este inregistrata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub numarul RBK-006 si autorizata prin decizia nr.6/17.10.2001 si are ca obiect principal de activitate intermedierea de asigurari (cod caen 6622).

Asigurari RCA ONLINE pentru prima data in Romania!

Am incheiat asigurari RCA online pentru prima data in Romania incepand cu anul 1999 dand dovada de profesionalism si educatie in asigurari. Suntem o echipa tanara dornica in continuare sa va ofere cele mai bune servicii online pentru achizitionarea celor mai avantajoase produse de asigurare.

ROMASIG Broker de Asigurare S.R.L. este societate cu raspundere limitata, inmatriculata la Registrul Comertului sub Numar de Ordine: J16/551/1999 si avand Cod Unic de Inregistrare: 12110961 si capital social: 200.000 lei.

ROMASIG este marca inregistrata conform Legii nr/ 84/1998, inca din anul 2000 pentru clasele de produse/ servicii inscrise in fila din Registrul Marcilor. Numarul de inregistrare al marcii este R046771.

Ai nevoie de o polita de asigurare?

Iti vom oferi o oferta completa de la toti asguratorii

Pentru ca tu sa ai siguranta ca ai ales ce este mai bine pentru tine, casa ta, masina ta, etc..